DD269284

 

Prijsvraagontwerp voor Recreatiegebied De Leijen, De Bilt

Bospaviljoen Bleijen is net als de dieren van dit bos een schuchtere bewoner die zich van zonsop- tot zonsondergang toont.
Zijn verschijning is als een vogeltje bij een drinkplaats. Het kan ieder moment opvliegen, maar voelt zich comfortabel en vertrouwd op zijn plek in het bos.

De functies die deze nieuwkomer herbergt zijn gevat in een grotendeels open plattegrond met zitplaatsen voor het publiek die zich onder de vleugels van het gebouw veilig kunnen voelen.
Vanuit het gebouw zijn de verschillende zichtlijnen naar de diversiteit van het terrein ingekaderd. Hier kan volop genoten worden van de pure natuur en de pure producten die dit horecaconcept omarmt.

 

bleijenx1   bleijennx2

bleijenx5   bleijenx3

 

 

 

 

 


home >